ЕКИП

ЕКИП

Николета Келчева
Изпълнителен директорНиколета Келчева
Преподавателската дейност на г-ца Келчева в Pathways се фокусира върху преподаване в малки групи на деца, гимназисти и професионалисти, които търсят да опреснят или доразвият знанията си по английски език, за да работят по-ефективно с международни клиенти.
Ангел Келчев
ПредседателАнгел Келчев
В Pathways г-н Келчев се фокусира върху преподаване в малки групи на професионалисти, които търсят да опреснят или доразвият знанията си по английски език, за да работят по-ефективно с международни клиенти.
Вяра Келчева
АдвокатВяра Келчева
Адвокат Вяра Келчева е pro bono юрисконсулт на Pathways, a основната й дейност е свързана с предоставяне на правна защита и репрезентация в сферите на наказателното, административното и гражданското право.
Емилия Дурева
Старши учителЕмилия Дурева
Професионалните й приоритети са свързани с подготовка на гимназисти за Кеймбридж сертификати, както и входящи и държавни изпити по английски език в български университети.
Иванка Янева
Старши учителИванка Янева
Професионалните й приоритети са свързани с обучение по английски език на възрастни от различни сфери на икономиката, както и подготовка на гимназисти за сертификатните изпити на Кеймбридж.

Димитрина  Шейретова
УчителДимитрина Шейретова
Димитрина Шейретова започва работа като учител по английски и български език на чужденци, а от юли 2019г. взима участие в програмата “Заедно в час - Преподавай като лидер” и започва работа в ПГХХТ гр. Пазарджик отново като учител по английски език. От 6 години се занимава с международни обучения, в които фокус е неформалното образование и затова приоритет в работата й е внедряването и прилагането на интерактивни технологии и неформални методи на обучение в часовете по английски език.
Мариана Дудова
УчителМариана Дудова
Завършила образованието си в Santa Monica College, Калифорния, Мариана решава да се завърне в България за най-важната си роля на майка на две прекрасни момчета! Работата с деца й дава позитивизъм и я мотивира да им помага да формират положително отношение към английския и да развиват своите езикови умения с желание и много усмивки!
Ребека Димитрова
УчителРебека Димитрова
Тя е млад и мотивиран учител с вече натрупан опит в областта на индивидуалното и групово обучение, започвайки да преподава в езикови центрове в Пловдив още през втората година на бакалавъра си, а от 2019 г. започва работа в ЧСБУ „Талантите“ гр. Пловдив. Преподаването е нейна страст, която следва и развива с огромно желание. Има силна вяра в успеха на всяко дете, като с чиста любов и търпение го придружава по пътеката на знанието и успеха.