Ресурси
Ментори | Кариера

Pathways ти предоставя достъп до хора от различни професии в България и чужбина. Целта ни е да ти помогнем да направиш информиран избор относно твоето кариерно развитие и да ти дадем съвет как най-ефективно да преследваш своите професионални цели. Свържи се с нас ако имаш конкретни въпроси.

Ментори | Образование

Pathways ти предоставя достъп до хора с впечатляващи академични постижения в България и чужбина. Целта ни е да ти покажем, че можеш да учиш където и каквото си пожелаеш, стига да положиш необходимите усилия. Свържи се с нас ако имаш въпроси относно различни специалности и университети.

Кандидатстване за стажове

Pathways ти дава възможност да научиш повече за връзката между специалност и бъдеща професия, за начините да натрупаш професионален опит по време на следването ти, за подготовката на документите ти за кандидатстване за стаж (CV, мотивационно писмо и други), както и за подготовката ти за интервю.

Кандидатстване за университети в чужбина

Pathways има богат опит при консултирането на ученици, кандидатстващи за университети по целия свят. Запознай се с процеса за кандидатстване в чужбина, който сме описали стъпка по стъпка и не се колебай да се свържеш с нас ако имаш конкретни въпроси.

Подготовка на апликации за университети

Pathways ти помага с цялостната подготовка на апликацията ти за университет. Процесът започва с консултации за избор на университет и специалност, преминава през подготовката на есета и препоръки и завършва с пробни интервюта и идентифициране на възможности за получаване на финансова помощ.

Подготовка на апликации за стипендии

Pathways може да ти помогне при кандидатстването за финансова помощ под формата на стипендии, грантове, заеми, fellowship и work-study програми. Нашият екип има богат опит в подготовката на апликации за финансова помощ, която може да ти спести значителни ресурси свързани с обучението ти в чужбина.

Академични консултации

Pathways ти помага да избереш университет и специаност. Това са едни от най-важните решения пред теб, а опциите пред теб са наистина безкрайни. Нашата препоръка е да се консултираш с хора като нас, които могат да те насочат и да ти помогат да направиш информиран избор.

Онлайн ресурси

Pathways ви предлага консолидирани безплатни ресурси са самоподготовка по английски език, програмиране, курсове, презентации и други материали на различни теми. Използвайте свободното си време максимално ефективно, за бъдете конкурентноспособни при кандидатстване в университет или за стаж.

Pathways.bg © Copyright 2017