TOEFL iBT® Test

Pathways предлага курсова и индивидуална подготовка за TOEFL iBT® Test в зависимост от твоите конкретни изисквания и досегашно ниво на подготовка. Курсистите ни усвояват задълбочени знания и умения, необходими за успешното им справяне с частите, фокусирани върху четене, слушане и говорене, както и основната структура за писане на есе. Ползвайки богата гама от учебници и учебни материали, нашите инструктори  поставят учениците в условия, максимално близки до тестовите. Въз основа на наложените интерактивни методи на обучение, курсистите ни опознават в детайли основните типове въпроси, както и различните стратегии за ефективно полагане на цялостния изпит.

Изпитът може да бъде положен при нас, тъй като Pathways е ETS-оторизиран администратор за TOEFL iBT® Test (Регистрирай се тук сега). Давността на изпита е 2 години.

Индивидуална подготовка:

Не се колебай да се свържеш с нас ако имаш нужда от индивидуална подготовка. След полагане на безплатен диагностичен тест, наш преподавател ще изготви учебен план, съобразен с твоите конкретни изисквания и знания. Индивидуалната подготовка е подходяща както за ученици със солидно ниво на английски език и математика, така и за ученици без предварителна подготовка, търсещи гъвкаво разписание и индивидуално внимание и подход.

Курсова подготовка:

При наличие на желаещи, Pathways организира курсове за подготовка за TOEFL iBT® Test в малки групи до 12 човека, които позволяват оказване на лично внимание на всеки един курсист:

  • Курсовете включват 120 учебни часа;
  • Курсовете се провеждат целогодишно, като тяхното времево разписание зависи от предпочитанията и заетостта на учениците.

Подготовката в Pathways предлага:

  • Интерактивен подход и лично внимание от висококвалифицирани преподаватели;
  • Работа с материали на различни водещи издания (ETS, Cambridge University Press, Kaplan и т.н.), които максимално наподобяват реални изпитни въпроси;
  • Авторски материали, предлагащи стратегии за ефективното полагане на изпита;
  • Специализирана подготовка за овладяване на умения за писане на есе;
  • Полагане на множество пробни изпити, целящи да симулират реална изпитна обстановка.

Често задавани въпроси:

В: Какво трябва да знам за TOEFL iBT® Test?

О: TOEFL iBT® Test оценява възможностите за разбиране и използване на английски език на университетско ниво. Учениците могат да използват изпита, за да учат в Европа, Австралия, Нова Зеландия, Азия, САЩ и Канада. Изпитът е разделен на 4 секции: Reading, Listening, Speaking, Writing с обща продължителност 4 часа. Максималният резултат е 120 точки. Оценката от този изпит е важен фактор при евентуалното ти награждаване със стипендия.

 

В: Къде мога да положа TOEFL iBT® Test в България?

О: Можеш да го положиш при нас в Pathways в гр. Пазарджик или в гр. София, както и в центрове в Благоевград, Варна, Пловдив, Русе, Гоце Делчев, Велико Търново и Бургас. За повече информация прочети следното: http://www.ets.org/toefl/ibt/register/

 

В: Къде мога да се регистрирам за TOEFL iBT® Test? 

O: Информация за всичко, свързано с регистрацията за изпита и изпитните дати, можеш да намериш на http://www.ets.org/toefl/ibt/register/. Следвай инструкциите, описани тук, за да се регистрираш за полагането на TOEFL iBT® Test в Pathways в гр. Пазарджик или в гр. София.

Pathways.bg © Copyright 2017