SAT II: Subject Tests

Pathways предлага подготовка за следните SAT II: Subject Tests:

 • Mathematics Level 1
 • Mathematics Level 2
 • Biology E/M
 • Chemistry
 • Physics

Предлаганата подготовка е курсова и/или индивидуална в зависимост от твоите конкретни изисквания и досегашно ниво на подготовка. Ползвайки богата гама от учебници и лично разработени учебни материали, нашите инструктори  поставят учениците в условия, максимално близки до тестовите. Въз основа на наложените интерактивни методи на обучение, курсистите ни опознават в детайли основните типове въпроси, както и различните стратегии за ефективно полагане на цялостния изпит.

Изпитът може да бъде положен при нас, тъй като Pathways е единственият оторизиран изпитен център за региона. Резултатите се обявяват около 2-3 седмици след полагането му, а давността на изпита е 5 години. Регистрирай се тук сега.

Индивидуална подготовка:

Не се колебай да се свържеш с нас ако имаш нужда от индивидуална подготовка. След полагане на безплатен диагностичен тест, наш преподавател ще изготви учебен план, съобразен с твоите конкретни изисквания и знания. Индивидуалната подготовка е подходяща както за ученици със солидно ниво на английски език и математика, така и за ученици без предварителна подготовка, търсещи гъвкаво разписание и индивидуално внимание и подход.

Курсова подготовка:

При наличие на желаещи, Pathways организира курсове за подготовка за SAT II: Subject Tests в малки групи до 8 човека, които позволяват оказване на лично внимание на всеки един курсист:

 • Курсовете включват 50 учебни часа;
 • Курсовете се провеждат целогодишно, като тяхното времево разписание зависи от предпочитанията и заетостта на учениците.

Подготовката в Pathways предлага:

 • Интерактивен подход от висококвалифицирани преподаватели;
 • Работа с материали на различни водещи издания (Barron’s, CollegeBoard и т.н.),  които максимално наподобяват реални SAT II въпроси;
 • Авторски материали, предлагащи стратегии за ефективното полагане на изпита;
 • Полагане на пробни изпити, целящи да симулират реална изпитна обстановка.

Често задавани въпроси:

В: Къде мога да положа изпита SAT II Subject Tests в България?

О: Можеш да го положиш в Pathways в гр. Пазарджик, както и в центрове в София, Благоевград, Свищов, Велико Търново и Бургас. За повече информация прочети следното за повече информация: http://sat.collegeboard.org/home

 

В: Къде мога да се регистрирам за изпита SAT II Subject Tests? 

O: Информация за всичко, свързано с регистрацията за изпита и изпитните дати, можеш да намериш на http://sat.collegeboard.org/register/sat-international-dates. Следвай инструкциите, описани тук, за да се регистрираш за полагането на SAT в Pathways в гр. Пазарджик.     

В: Какъв е форматът на изпита и колко теста мога да положа на една изпитна дата?

О: SAT II: Subject Tests се полагат на хартиен носител шест пъти в годината и се изискват от по-престижни американски университети. SAT II: Subject Tests са едночасови изпити, като в рамките на този час не са разрешени почивки, а на всяка една изпитна дата могат да бъдат положени до 3 теста. SAT II: Subject Tests и SAT I не могат да бъдат полагани на една и съща дата.

Pathways.bg © Copyright 2017