SAT I

Pathways предлага курсова и индивидуална подготовка за SAT в зависимост от твоите конкретни изисквания и досегашно ниво на подготовка. Курсистите ни усвояват задълбочени знания и умения, необходими за успешното им справяне с частите, фокусирани върху критично четене (най-трудната част от теста) и математика, както и основната структура за писане на есе. Ползвайки богата гама от учебници и учебни материали, нашите инструктори  поставят учениците в условия, максимално близки до тестовите. Въз основа на наложените интерактивни методи на обучение, курсистите ни опознават в детайли основните типове въпроси, както и различните стратегии за ефективно полагане на цялостния изпит.

Изпитът може да бъде положен при нас, тъй като Pathways е единственият оторизиран изпитен център за региона, като резултатите се обявяват около 2-3 седмици след полагането му (Регистрирай се сега тук). Давността на изпита е 5 години.

Индивидуална подготовка:

Не се колебай да се свържеш с нас ако имаш нужда от индивидуална подготовка. След полагане на безплатен диагностичен тест, наш преподавател ще изготви учебен план, съобразен с твоите конкретни изисквания и знания. Индивидуалната подготовка е подходяща както за ученици със солидно ниво на английски език и математика, така и за начинаещи, които търсят гъвкаво разписание и индивидуално внимание и подход.

Курсова подготовка:

При наличие на желаещи, Pathways организира курсове за подготовка за SAT в малки групи до 8 човека, които позволяват оказване на лично внимание на всеки един курсист:

  • Курсовете включват 100 учебни часа (38 часа Verbal Section + Essays, 30 часа Math и 32 часа примерни тестове);
  • Курсовете се провеждат целогодишно, като тяхното времево разписание зависи от предпочитанията и заетостта на учениците;
  • Курсовете са вечерни и/или съботно-неделни.

Подготовката в Pathways предлага:

  • Интерактивен подход от висококвалифицирани преподаватели;
  • Работа с материали на различни водещи издания (Barron’s, Peterson’s, Kaplan, McGraw-Hill’s, CollegeBoard и т.н.),  които максимално наподобяват реални SAT въпроси;
  • Авторски материали, предлагащи стратегии за ефективното полагане на изпита;
  • Специализирана подготовка за овладяване на умения за писане на есе;
  • Полагане на множество пробни изпити, целящи да симулират реална изпитна обстановка.

Често задавани въпроси:

В: Какъв е форматът на изпита и кога се провежда?

О: SAT се провежда на хартиен носител, шест пъти в годината, като през 2013 г. повече от 1.66 милиона ученици са положили изпита. Изпитът е разделен на 10 секции, всяка от които е между 10 мин. и 25 мин. Изпитът съдържа три основни компонента: писмен изпит (есе), критично четене и математическа част. Оценката от този изпит е важен фактор при евентуалното ти награждаване със стипендия.


В: Къде мога да положа изпита SAT в България?

О: Можеш да го положиш в Pathways в гр. Пазарджик, както и в центрове в София, Благоевград, Свищов, Велико Търново и Бургас. За повече информация прочети следното за повече информация: http://sat.collegeboard.org/home


В: Къде мога да се регистрирам за изпита SAT?  

O: Информация за всичко, свързано с регистрацията за изпита и изпитните дати, можеш да намериш на http://sat.collegeboard.org/register/sat-international-dates. Следвай инструкциите, описани тук, за да се регистрираш за полагането на SAT в Pathways в гр. Пазарджик.

Pathways.bg © Copyright 2017