Матура по английски език

Курсът за подготовка за матура по английски език цели да ти помогне да затвърдиш знанията си и да повишиш оценката си, която можеш да ползваш при кандидатстване в университет. Множество университети в България приемат тази оценка като еквивалентна на тази от положен кандидатстуденски изпит.

Курсът за подготовка, провеждан от Pathways предоставя на учениците необходимите знания за успешно полагане на изпита по матура по английски език. Pathways предоставя всички учебни материали, както и достъп до библиотеката и компютърните лаборатории. Нашите ученици могат да ни посещават и да ползват книгите, които са специализирани учебни помагала, художествени произведения на английски език, както и разнообразна литература в сферата на информационните технологии.

Pathways предлага курсова и индивидуална подготовка за матура в зависимост от твоите конкретни изисквания и досегашно ниво на подготовка. Всеки наш ученик може да посещава ежеседмичните часове за консултация, които преподавателите ни предлагат. Там има възможност за дискусии по въпроси, свързани с различните курсове, подготовка за кандидатстване и т.н. По този начин учениците могат да получат необходимото внимание, което да им помогне в тяхното академично и професионално развитие.

Индивидуална подготовка:

Не се колебай да се свържеш с нас ако имаш нужда от индивидуална подготовка. След полагане на безплатен диагностичен тест, наш преподавател ще изготви учебен план, съобразен с твоите конкретни изисквания и знания.

Курсова подготовка:

- При наличие на желаещи, Pathways организира курсове за подготовка за матура в малки групи до 12 човека, които позволяват оказване на лично внимание на всеки един курсист;

- Курсовете включват 90 учебни часа;

- Курсовете се провеждат целогодишно, като тяхното времево разписание зависи от предпочитанията и заетостта на учениците.

Подготовката в Pathways предлага:

- Интерактивен подход от висококвалифицирани преподаватели;

- Работа с материали на различни водещи издания, които максимално наподобяват реални въпроси за матура;

- Авторски материали, предлагащи стратегии за ефективното полагане на изпита;

- Специализирана подготовка за овладяване на умения за писане на есе;

- Полагане на множество пробни изпити, целящи да симулират реална изпитна обстановка.


Често задавани въпроси:

В: Как мога да се запиша за подготовка за матура по английски?

О: Можеш да се регистрираш на: www.pathways-bg.com или в нашите офиси в гр. Пазарджик или гр. София. 

Pathways.bg © Copyright 2017