IELTS

Pathways предлага курсова и индивидуална подготовка за IELTS в зависимост от твоите конкретни изисквания и досегашно ниво на подготовка. Курсистите ни усвояват задълбочени знания и умения, необходими за успешното им справяне с частите, фокусирани върху четене, както и върху усвояване основната структура за писане на есе. Ползвайки богата гама от учебници и учебни материали, нашите инструктори поставят учениците в условия, максимално близки до тестовите. Въз основа на наложените интерактивни методи на обучение, курсистите ни опознават в детайли основните типове въпроси, както и различните стратегии за ефективно полагане на цялостния изпит.

Нивото на IELTS отговаря приблизително на ниво C1 от Европейската езикова рамка, така че преди да започнеш подготовката, трябва да се уверим заедно чрез диагностичен тест, че си поне на ниво Upper-Intermediate.

Индивидуална подготовка:

Не се колебай да се свържеш с нас ако имаш нужда от индивидуална подготовка. След полагане на безплатен диагностичен тест, наш преподавател ще изготви учебен план, съобразен с твоите конкретни изисквания и знания. Индивидуалната подготовка е подходяща както за ученици със солиднa предварителна подготовка по английски език, така и за ученици, изискващи гъвкаво разписание и индивидуално внимание и подход.

Курсова подготовка:

При наличие на желаещи, Pathways организира курсове за подготовка за IELTS в малки групи до 12 човека, които позволяват оказване на лично внимание на всеки един курсист:

  • Курсовете включват 100 или 120 учебни часа;
  • Курсовете се провеждат целогодишно, като тяхното времево разписание зависи от предпочитанията и заетостта на курсистите.

Подготовката в Pathways предлага:

  • Интерактивен подход и лично внимание от висококвалифицирани преподаватели;
  • Работа с материали на различни водещи издания, които максимално наподобяват реални IELTS въпроси;
  • Авторски материали, предлагащи стратегии за ефективното полагане на изпита;
  • Специализирана подготовка за овладяване на умения за писане на есе;
  • Полагане на множество пробни изпити, целящи да симулират реална изпитна обстановка.

Често задавани въпроси:

В: Къде мога да положа изпита IELTS в България?

О: Можеш да го положиш в центрове в София, Варна, Пловдив, Велико Търново и Бургас. За повече информация прочети следното: http://www.britishcouncil.org/bg/bulgaria-exams-ielts-dates.

 

В: Къде мога да се регистрирам за изпита IELTS? 

O: Информация за всичко, свързано с регистрацията за изпита и изпитните дати, можеш да намериш на http://www.britishcouncil.org/bg/bulgaria-exams-ielts-dates

Pathways.bg © Copyright 2017