Английски за деца

Деца от 1-ви до 4-ти клас:

Курсът се води по учебната система Welcome на издателство Express Publishing, която се състои от 3 нива. Курсовете продължават по 80 часа в рамките на една учебна година. От учениците не се изисква предварителна подготовка или определен минимум знания по езика при регистрация.

В рамките на курса учениците се запознават с основните граматични категории, като преподавателят развива основни езикови умения чрез представянето на разнообразни и реалистични текстове, разиграване на сценки и диалози, както и множество упражнения за слушане с разбиране. Текущото оценяване на учениците се осъществява чрез регулярни тестове на всеки три раздела от учебника, като накрая се  полага финален изпит.

Деца от 5-ти до 8-ми клас:

Курсът се води по учебната система Blockbuster на издателство Express Publishing или Upbeat на Pearson Longman, които се състоят от 4 нива. Курсовете продължават по 80 часа в рамките на една учебна година. Учениците полагат безплатен диагностичен тест при регистрация, който определя тяхното ниво до момента.

Учебните системи са съобразени с интересите и нуждите на тийнейджърите. Те съдържат уроци, фокусирани върху историята и културата на англоговорящите страни, както и много теми, свързани с околната среда и различни ежедневни ситуации. Подготовката по тези системи предоставя на децата една солидна основа, върху която могат да градят знания и умения по време на гимназиалното им обучение и да бъдат успешни при подготовката си за кандидатстване в университет. Нашата цел при обучението на деца е да изградим солидна езикова грамотност по английски език от ранна възраст. С всяка следваща година нашите ученици стават все по-уверени при говорене и писане  на английски език.      

                              

Индивидуална подготовка:

Не се колебайте да се свържете с нас ако търсите индивидуална подготовка за вашите деца. След полагане на безплатен диагностичен тест, наш преподавател ще изготви учебен план, съобразен с техните конкретни изисквания и предишни знания. Индивидуалната подготовка е подходяща както за ученици с основни познания по английски език, така и за начинаещи, които имат нужда от гъвкаво разписание и индивидуално внимание и подход.

Курсова подготовка:

При наличие на желаещи, Pathways организира курсове в малки групи до 12 човека, които позволяват оказване на лично внимание на всеки един курсист:

  • Курсовете включват 80 учебни часа. Занятията се провеждат два пъти седмично в продължение на учебната година;
  • Курсовете се провеждат целогодишно, като тяхното времево разписание зависи от предпочитанията и заетостта на учениците.

Подготовката в Pathways предлага:

  • Интерактивен подход и лично внимание от висококвалифицирани преподаватели;
  • Работа с материали на различни водещи издания като Cambridge University Press, Express Publishing и Pearson Longman;
  • Авторски материали, предлагащи стратегии за ефективна подготовка;
  • Специализирана подготовка за овладяване на комуникативни и писмени умения;
  • Полагане на множество пробни изпити, целящи да симулират реална обстановка в англоговоряща среда.

Често задавани въпроси:

В: Как мога да запиша детето си в курс по английски език?

О: Можете да го регистрирате на: www.pathways-bg.com или при посещение в нашите офиси в гр.Пазарджик или в гр.София.

Pathways.bg © Copyright 2017