Английски за възрастни

Курсовете са интензивни и са предназначени за работещи хора от всяка възраст. Те са подходящи както за хора, които тепърва започват обучението си по английски език, така и за такива, които вече имат определено ниво на владеене на езика.

Курсистите се запознават с основните граматични категории, като преподавателят развива основни езикови умения чрез представянето на разнообразни и реалистични текстове, разиграване на сценки и диалози, както и множество упражнения за слушане с разбиране. Текущото оценяване на курсистите се осъществявя чрез регулярни тестове на всеки три раздела от учебника, като също така се полага и финален изпит. Нашата цел при обучението на възрастни е да изградим солидна езикова грамотност по английски език, която да послужи в професионалния и личен живот на всеки курсист.

Учебните материали се осигуряват от центъра. В учебника са включени и уроци фокусирани върху историята и културата на англо-говорящите страни, както и много теми свързани с околната среда. Подготовката по тези нива предоставя на курсистите една солидна и стабилна основа, върху която могат да градят още знания и умения, които да използват занапред.            

Индивидуална подготовка:

Не се колебай да се свържеш с нас ако имаш нужда от индивидуална подготовка. След полагане на безплатен диагностичен тест, наш преподавател ще изготви учебен план, съобразен с твоите конкретни изисквания и предишни знания. Индивидуалната подготовка е подходяща, както за ученици със солидно ниво на английски език и математика, така и за начинаещи, които търсят гъвкаво разписание и индивидуално внимание и подход.

Курсова подготовка:

При наличие на желаещи, Pathways организира курсове в малки групи до 12 човека, които позволяват значително лично внимание на всеки един курсист:

  • Курсовете включват 80 учебни часа, като занятията се провеждат два пъти седмично или в зависимост от заетостта на курсистите;
  • Курсовете се провеждат целогодишно.

Подготовката в Pathways предлага:

  • Интерактивен подход и лично внимание от висококвалифицирани преподаватели;
  • Работа с материали на различни водещи издания;
  • Учебни материали, разкриващи стратегии за ефективна подготовка;
  • Разиграване на множество реалистични ситуации, целящи да симулират реална обстановка в англоговоряща среда.

Често задавани въпроси:

В: Как мога да се запиша в курс по английски език за възрастни?

О: Можеш да се регистрираш тук или на място в нашите офиси.

Pathways.bg © Copyright 2017