Корпоративен английски

Pathways подхожда индивидуално към всяка една компания и изгражда програма на обучение по английски език, която отговаря на конкретните потребности на съответния бизнес. Този процес започва с полагането на безплатен диагностичен тест с всеки служител на компанията в удобно за тях време в наш офис, на работното им място или онлайн.

Корпоративното обучение е предназначено за хора, които използват английски език в работното си ежедневие, когато общуват с колеги и партньори, пътуват, водят делова кореспонденция или правят презентации. Нашето обучение подпомага развитието на реални комуникативни умения по английски език сред служителите и увеличаване на тяхната продуктивност. Обучението ни може да обхваща и терминологията, нужна на мениджъри в съответната им работната сфера.  

Индивидуална подготовка:

Не се колебайте да се свържете с нас ако имате нужда от индивидуална подготовка. Множество мениджъри и служители на фирми, които работят с международни клиенти и партньори ползват нашите услуги, за да подобрят комуникативните и писмените си умения по английски език и по този начин на повишат своята ефективност и продуктивност. Всеки един от тях полага безплатен диагностичен тест, след което наш преподавател изготвя индивидуален учебен план, съобразен с неговите конкретни изисквания, нужди и предишни знания. Индивидуалната подготовка е подходяща както за професионалисти със солидно ниво на английски език, така и за начинаещи, които търсят гъвкаво разписание и индивидуално внимание и подход.

Курсова подготовка:

- При наличие на желаещи, Pathways организира курсове в малки групи до 12 човека, които позволяват оказване на лично внимание на всеки един курсист:

- Продължителността на курсовете варира в зависимост от нуждите на служителите, но най-често е от около 80 учебни часа;

- Курсовете се провеждат целогодишно, като тяхното времево разписание зависи от предпочитанията и заетостта на курсистите;

- Курсовете могат да бъдат провеждани както в офиси на Pathways в гр.Пазарджик или в гр.София, така и в самата компания при наличие на подходящи условия за това.

Подготовката в Pathways предлага:

  • Интерактивен подход и лично внимание от висококвалифицирани преподаватели;
  • Работа с материали на различни водещи издания;
  • Авторски материали, предлагащи стратегии за ефективна подготовка;
  • Прилагане на множество ролеви игри, целящи да симулират реална обстановка в англоговоряща среда.

Често задавани въпроси:

В: Как мога да се запиша в корпоративен курс по английски език?

О: Можеш да се регистрираш на www.pathways-bg.com или при посещение в нашите офиси в гр.Пазарджик или в гр.София.

Pathways.bg © Copyright 2017