ACT

Pathways предлага курсова и индивидуална подготовка за ACT в зависимост от твоите конкретни изисквания и досегашно ниво на подготовка. Курсистите ни усвояват задълбочени знания и умения, необходими за успешното им справяне с частите, фокусирани върху критично четене и  математика, както и основната структура за писане на есе. Ползвайки богата гама от учебници и учебни материали, нашите инструктори  поставят учениците в условия, максимално близки до тестовите. Въз основа на наложените интерактивни методи на обучение, курсистите ни опознават в детайли основните типове въпроси, както и различните стратегии за ефективно полагане на цялостния изпит.

Индивидуална подготовка:

Не се колебай да се свържеш с нас ако имаш нужда от индивидуална подготовка. След полагане на безплатен диагностичен тест, наш преподавател ще изготви учебен план, съобразен с твоите конкретни изисквания и знания. Индивидуалната подготовка е подходяща както за ученици със солидно ниво на английски език и математика, така и за начинаещи, които търсят гъвкаво разписание и индивидуално внимание и подход. 

Курсова подготовка:

При наличие на желаещи, Pathways организира курсове за подготовка за  ACT в малки групи до 8 човека, които позволяват оказване на лично внимание на всеки един курсист:

  • Курсовете включват 100 учебни часа (38 часа Verbal Section + Essays, 30 часа Math и 32 часа примерни тестове);
  • Курсовете се провеждат целогодишно, като тяхното времево разписание зависи от предпочитанията и заетостта на учениците.

Подготовката в Pathways предлага:

  • Интерактивен подход от висококвалифицирани преподаватели;
  • Работа с материали на различни водещи издания (Barron’s, Kaplan, Priceton Review и т.н.), които максимално наподобяват реални ACT въпроси;
  • Авторски материали, предлагащи стратегии за ефективното полагане на изпита;
  • Специализирана подготовка за овладяване на умения за писане на есе;
  • Полагане на множество пробни изпити, целящи да симулират реална изпитна обстановка.

Често задавани въпроси:

В: Какъв е форматът на ACT?

O: Тестът е с продължителност 3 часа и включва 4 части: английски език, математика, разбиране при четене, природни науки. Версията, която включва и писане на есе, добавя още 30 минути към общата продължителност на теста. Максималната оценка е 36 точки.

 

В: Каква е разликата между ACT и SAT I?

О: Можеш да се запознаеш с разликите тук: http://www.actstudent.org/faq/actsat.html.

 

В: Къде мога да положа изпита ACT в България?

О: Можеш да го положиш в Pathways центровете в гр. Пазарджик и гр. София.    

 

В: Къде мога да се регистрирам за изпита ACT? 

O: Информация за всичко, свързано с регистрацията за изпита и изпитните дати, можеш да намериш на http://www.actstudent.org/regist/outside/.

Pathways.bg © Copyright 2017