Новини

На 16-ти декември, Pathways проведе благотворителен концерт „Вечер на талантите“ , където малки и големи ученици имаха възможността да изявят своите таланти и по този начин да подкрепат децата от Център за настаняване от семеен тип гр. Пазарджик в навечерието на най-светлия празник.

На 17.11.2014 г. ученици от ЕГ "Бертолт Брехт" станаха финалисти на Националната викторина на английски език „Образование на бъдещето“ в гр. София!

Pathways организира благотворителен коледен концерт, за да подкрепи децата от Центъра за настаняване от семеен тип, гр. Пазарджик в навечерието на Коледа!

На 26-ти ноември /сряда/ от 10:00 часа в Pathways ще бъде представена презентация от г-н Виктор Попов, координатор отдел "Прием на студенти" в Американски универистет в България. Презентацията ще обхване широк спектър от теми като: кандидатстване в АУБ, предлагани стипендии и избор на специалност.

Ние знаем, че годините, прекарани в университета, са едно от най-важните пътувания в живота на човек. Къде ще ни отведе това пътуване зависи както от самите нас като студенти, така и от условията и качеството на образование, което ще ни предложи избраното висше учебно заведение.

Покажи новини на страница
Страница
« 1 2 3 ... 8 »

Pathways.bg © Copyright 2017