Новини

На 16-ти декември, Pathways проведе благотворителен концерт „Вечер на талантите“ , където малки и големи ученици имаха възможността да изявят своите таланти и по този начин да подкрепат децата от Център за настаняване от семеен тип гр. Пазарджик в навечерието на най-светлия празник.

На 17.11.2014 г. ученици от ЕГ "Бертолт Брехт" станаха финалисти на Националната викторина на английски език „Образование на бъдещето“ в гр. София!

Pathways организира благотворителен коледен концерт, за да подкрепи децата от Центъра за настаняване от семеен тип, гр. Пазарджик в навечерието на Коледа!

На 26-ти ноември /сряда/ от 10:00 часа в Pathways ще бъде представена презентация от г-н Виктор Попов, координатор отдел "Прием на студенти" в Американски универистет в България. Презентацията ще обхване широк спектър от теми като: кандидатстване в АУБ, предлагани стипендии и избор на специалност.

Ние знаем, че годините, прекарани в университета, са едно от най-важните пътувания в живота на човек. Къде ще ни отведе това пътуване зависи както от самите нас като студенти, така и от условията и качеството на образование, което ще ни предложи избраното висше учебно заведение.

Благодарение на сътрудничеството между Pathways и AUBG, както и академичните консултации, извършвани от специалист на Pathways, нашият екип помогна на 17 ученици да бъдат приети като част от процеса по Early Decision през март 2014г.

Качеството на Българското образование и конкурентноспособността на младите у нас. Интервю на г-н Ангел Келчев с Нова Българска Телевизия

Уорлик връчи сертификати на пазарджишки деца. Американският посланик похвали възпитаниците на „Патуейс“

Посланик Джеймс Уорлик: Младите в Пазарджик имат най-добри образователни възможности

Future generations of Bulgarian students will blaze their own paths to success in large part due to an innovative new educational program developed at Harvard Kennedy School (HKS).

Американското посолство в София, с помощта на Американската агенция за международно развитие ( USAID), с удоволствие съобщава за започването на ново Образователно публично-частно сдружение наречено “ Pathways”, основано в Пазарджик.

The USAID Pathways mission aims at developing the technical computer expertise, English language and entrepreneurship skills of Bulgarian high school students in grades 10, 11 and 12.

Embassy of the United States U.S-Bulgarian New Economic Partnership for the Future Ambassador James B. Warlick

Състезанието за публична реч на английски език, организирано от The English-Speaking Union of Bulgaria, се проведе в столичната библиотека „The American Corner” на 28 март 2014 година. Запознайте се с победителите!

Крайните срокове за регистрация наближават. Pathways ви напомня, че дори и да не сте наш ученик, можете да се регистрирате и положите изпита при нас. Успех!

Крайните срокове за регистрация наближават. Pathways ви напомня, че дори и да не сте наш ученик, можете да се регистрирате и положите изпита при нас. Успех!

Американският университет в България повече от година е партньор на Pathways. Чрез това партньорство кандидат-студентите в Американския университет в Благоевград ще могат да се запознаят с културата и философията на университета, както и да научат повече за специалностите, които се предлагат.

Новият ни офис е фокусиран върху подготовка за изпитите TOEFL, SAT и GMAT, както и върху безплатни курсове по английски с ваучери по ОПРЧР „Аз мога повече”. Новият ни офис също е оторизиран официален изпитен център за TOEFL изпити.

За поредна година децата развихриха фантазията си и показаха сръчността си, за да направят едно поредно незабравимо празненство по повод празника на Любовта.

Pathways откри новата учебна 2013-2014 година със снимачен ден! Заснети бяха виртуални разходки, които позволяват на всеки да разгледа модерния и уютен офис на Pathways.

Искате да научите английски език, но работите и нямате много свободно време? Искате да обиколите света, но се страхувате, защото не знаете език? Pathways е точното място за Вас!

Английският език е за всеки и никога не е късно да започнем да го усвояваме. Точно затова Pathways предлага още една възможност за придобиване на нови знания - начален интензивен курс по английски език за възрастни!

В Pathways бяха направени основни интериорни промени. Цялостната обстановка беше освежена с нови цветове, декорации, плакати и табла, а стаите бяха снабдени с мултимедийна техника

Третият рожден ден на Pathways се превърна в празник, който много от нас ще помнят завинаги, не само заради самия повод, вкусната торта и раздадените сертификати на Cambridge University, но и заради посещението на АУБ в Пазарджик.

Галина Ендарова постигна на изпита SAT впечатляващите 1,510 от максимални 1,600 точки. Това беше и най-високият резултат в цяла България за изпитната дата 4 юни 2011 г.!

За поредна година Pathways, организира традиционното си Хелоуин парти. Любимият на всички деца и ученици празник бе повод за украсяването на Центъра с типичната страховита декорация за „Вси Светии”.

За трета поредна година Pathways се стреми да превърне Центъра за настаняване от семеен тип в гр. Пазарджик в място, изпълнено с детски усмивки. За каузата Pathways организира благотворителен концерт "Вечер на талантите".

Покажи новини на страница
Страница
« 1 ... 7 8

Pathways.bg © Copyright 2017