Новини

Благодарение на нашите партньори от АВО София, Pathways вече ще администрира изпитите KET и PET на Cambridge за тийнейджъри, които ще се провеждат през месец юни в нашите офиси в гр. Пазарджик.

След упорита работа през учебната година, нашите ученици от 1-ви до 8-ми клас заслужено получават своите сертификати за успешно завършени курсове по английски език в Pathways!

Pathways организира пробни изпити за FCE, CAE, TOEFL iBT и SAT в реални условия и в удобно за учениците време. Те целят да помогнат на учениците да постигнат възможно най-високи резултати след като свикнат с формата, времетраенето и другите специфични особености, които всеки един тест има.

Pathways е оторизиран център да администрира изпита ACT в гр. Пазарджик (Center ID: 874070) и гр. София (Center ID: 874080). Изпитните центрове предлагат модерна и предразполагаща обстановка както за подготовка, така и за явяване на самия изпит.

Ние в Pathways имаме за всекиго по нещо, включително и за най-малките ентусиасти в изучаването на английски език - интерактивните и цветни изпити Young learners на Cambridge!

Покажи новини на страница
Страница
1 2 ... 8 »

Pathways.bg © Copyright 2017