Надя Димитрова
Обществени и икономически комуникации, University of Arts BerlinОбразование:
стратегическо планиране и маркетингСпециалност:
ХостелиерПрофесия:

Надя Димитрова, родом от София, завършва немска гимназия през май 1999 и още през октомври същата година заминава за Берлин. Дипломата за немски език DSD Stuffe II ѝ позволява лесно да сменя университети и специалности, без да се явява на изпити по език, докато не избере това, което ѝ се учи най-много. В творческата атмосфера на University of Arts Berlin изучава стратегическо планиране и маркетинг, наред с дизайн, фотография, филм и изкуство.

В рамките на дипломния си проект разработва заедно с четирима състуденти цялостна рекламна кампания за НПО “Anne Frank Zentrum Berlin”, която в последствие бива реализирана.

Използва семестриалните ваканции за придобиване на професионален и културно-социален опит. Стажува в рекламните агенции “К+К Маркетинг и реклама” и “Grey Bulgaria”. 6 месеца работи, пътува и подобрява уменията си по английски език по програма WAT в САЩ.

 

След завършване на образованието си в Германия, Надя се завръща в България и работи в рекламната сфера – както от страна на изпълнителя, така и от страната на възложителя. Две години работи във Philips Bulgaria, а след това се захваща с развитието на малък собствен бизнес, провокиран от личните интереси, хобита и мечти.  Заедно с двама съдружници-ентусиасти вече трета година упражнява професията на хостелиер в Canapé Connection  Hostel.

Говори немски, английски и испански. Обича да снима и при всяка възможност пътува наблизо и далеч.

“Истинското познание се придобива чрез собствен опит. Затова е добре да го черпим в конкретната среда и от подходящите ситуации и хора.“
Pathways.bg © Copyright 2017