Елица Георгиева
НБУ, Софийски УниверситетОбразование:
MBA & Управление на маркетингаСпециалност:
ЛогистикПрофесия:

Елица Георгиева е родена на 17.08.1973 в София.  През 1992 г. завършна Софийската Немска езикова гимназия, от 1992 до 2003  -  Магистърска степен по Тюркология и Нидерландска филологии и Бакалавърска степен по Немска и Руска  филологии  в Софийски университет, както и МВА и Управление на маркетнига в НБУ.  FIATA Диплома.

От 1996 г. работи в областта на логистиката и транспорта, като започва като  специалист продажби в българския клон на Кюне и Нагел,  впоследствие  заема позицията Търговски директор на Кюне и Нагел в България,, през 2001  г.  преминава към Шенкер България като Ръководител Анализи и продажби и Ръководител Ключови клиенти,. Продължава професионалния си път като Търговски директор на DSV  България и Ръководител Бизнес Развитие на карго-партнер  България.  От  началото на 2010 г. е в Юнимастърс  Лоджистикс , където в момента е Регионален Мениджър Бизнес Развитие и Управление на мрежи.

 

Преподава предметите Инкотермс/Международна търговия и Ценообразуване в автомобилния транспорт и логистика към Браншовия съюз на логистиците в България и  FIATA

 

Горещ привърженик на реалните стажантски програми - 50% от членовете на настоящия и екип са започнали в него като стажанти , които вече заемат  и младши мениджърски позиции. Последните 2 стажанти са назначени от 15 септември тази година.

“Винаги напред и нагоре – дори и на куц крак. Иначе за какво е небето...“
Директна връзка:
Pathways.bg © Copyright 2017