Надeжда Петрова
Нов български университетОбразование:
ПсихологияСпециалност:
ХотелиерПрофесия:

Надя е от София. Никога не е живяла в чужбина, но пък е пътувала за по-кратко или по-дълго време в различни страни и континенти. Висшето си образование започва 2 години след като завършва средното, защото не иска да бърза, иска да се ориентира в университетите, в това какво иска да учи и прави. Ходи на приемни изпити на няколко университета в София, просто ей така фор фън. Приемат я икономика. И до ден днешен е щастлива, че не се е потдала да я запише. Записва Психология в Нов български университет и е щастлива за направения избор. Казва, че е получила повече от очакванията си. 

Междувременно, още от завършването на средното си образование и после по време на следването си, работи в няколко рекламни агенции, където има възможността да опознае и света на бизнеса и комуникациите, да срещне различни хора и да натрупа трудов опит. Отива на Work and Travel програма в САЩ с една от водещите компании в бранша. Това е разковниче за нея, защото след прибирането си втората година, решава да кандидатства за отворена позиция в самата агенция. Така там, в Usit Colours Bulgaria, изкарва цели 3 години, през които постепенно се ориентира в новото си начинание, а именно - собствен бизнес в сферата на туризма – хостел в София. Казва, че се чувства изключително спокойна и щастлива в хостела особено заради хората, които среща ежедневно. Не може да си представи да се върне на работа в офис и с фиксирано работно време.

 Говори английски и от известно време се опитва да говори и испански. Казва, че има нужда от още няколко месеца в Южна Америка и ще е царица на испанския .

“Няма невъзможни неща. Ако нещо не може да се постигне с желание, значи трябва МНОГО желание.“
Директна връзка:
Pathways.bg © Copyright 2017