Климент Начков
University of Delaware, USA Образование:
MBAСпециалност:
ФинансистПрофесия:

Климент Начков  е роден в Асеновград, България. Средното си образование завършва в Пловдивската езикова гимназия. След като започва висшето си образование в ИУ Варна, решава да замине за САЩ, където получава бакалавърска степен по бизнес администрация от Goldey-Beacom College, както и MBA (финанси) от University of Delaware.

По време на магистратурата си Климент започва стаж в Artisans’ Bank, а след дипломирането си започва постоянна работа там като кредитен анализатор. Работата му в Artisans’ Bank основно включва анализ на малки и средни  предприятия, опериращи главно в щата Delaware. 

След три години и половина работа в Artisans’ Bank, Климент се завръща в България през 2011 година и скоро след това започва работа в българската бутикова инвестиционна фирма Ентреа Кепитъл.

В свободното си време Климент обича да се разхожда сред природата, да чете книги и да пътува. Той наистина обича да е в планината, като любимото му място е Родопите. Климент е голям футболен фен и обича да прекарва свободното си време с приятели.

“Целта ми е да вървя напред и нагоре, заобиколен от хората, с които ми е приятно да бъда….“
Директна връзка:
Pathways.bg © Copyright 2017