Димитър Узунов
Kingston University & Hult Int. Business SchoolОбразование:
Финанси § Бизнес администрацияСпециалност:
ФинансистПрофесия:

Димитър Узунов е директор в Entrea Capital и се фокусира върху осъществяването на сделки и цялостното управление на процеси в различни индустриални сектори. Има повече от шестгодишен опит в сливания и придобивания (M&A) и управление на инвестиции в Обединеното кралство и в България. Основните сделки, по които Димитър е работил в Entrea Capital включват придобиване на Onda Coffee Break от Lavazza, изготвяне на финансова оценка за Телелинк, оттеглянето на акционери и набиране на средства за Приста Ойл Груп и други.

Преди да се присъедини към Entrea Capital, Димитър е работил като анализатор в Headstart Advisers, хедж фонд, базиран в Лондон с 600 милиона долара активи под управление. Той инвестира в световните капиталови пазари, следвайки няколко инвестиционни стратегии.

Димитър притежава магистърска степен по международни финанси от Kingston University (Лондон) и бакалавърска степен по бизнес администрация от Hult International Business School (Лондон). Въз основа на високи академични постижения е избран да произнесе реч по време на церемонията по дипломирането в Hult International Business School.

Димитър прекарва свободното си време в туризъм и преходи в красивите планини на България, заедно със семейството си. Той е и почитател на природната фотография и обича да играе баскетбол.

“Трупайте конкурентни предимства и ги реализирайте в България“
Директна връзка:
Pathways.bg © Copyright 2017