Присъедини се
Регистрация

Pathways ви дава възможност за бърза и лесна онлайн регистрация за курс или индивидуално обучение по английски език. Попълнете следния формуляр и ние ще се свържем с вас, за да насрочим безплатен диагностичен тест в удобно за вас време.

Менторска програма

Мотивирани ли сте да споделите своя уникален академичен и професионален опит и да помогнете на млади българи с някои от най-важните им решения? Запознати ли сте със стъпките, необходими за успешно академично и професионално реализиране? Комуникирате ли добре?

Доброволчески труд

В нашият екип има множество доброволци – ентусиасти с огромен принос за развитието на проекта ни. Свържи се с нас ако имаш време и желание да станеш част от екипа ни и да помагаш на младите в България с техните академични и професионални избори. Обещаваме, че няма да ти е скучно.

Презентиране

Една от основните цели на Pathways е да служи като притегателен център за хора, интересуващи се от разнообразни теми. Един от начините да постигнем това е да каним успешни личности от различни сфери като презентатори, за да могат нашите ученици да научат интересни и полезни за тяхното развитие неща.

Преподаване

Ние винаги търсим квалифицирани учители, които да се присъединят към нашия екип. Ако имате желание да преподавате при нас, моля разгледайте отворените ни позиции. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация, както и за да насрочите своето интервю.

Отворени позиции

Pathways винаги се стреми да привлича динамични и талантливи хора, които да допълнят екипа ни от професионалисти. Запознайте се по-подробно с нашите изисквания за кандидатстване, за да станете част от нашия екип.

Pathways.bg © Copyright 2017