Курсове
GRE®

GRE (Graduate Record Examination) е изпит, който се изисква при кандидатстване за множество магистърски програми и докторантури по цял свят с фокус върху хуманитарни и инженерни специалности. Изпитът е компютъризиран и цели да оцени езиковите, математическите и аналитичните умения на кандидатите.

GMAT

GMAT (Graduate Management Admission Test) е изпит, който се изисква при кандидатстване за множество магистърски програми по цял свят и най-вече за такива в областта на бизнеса и мениджмънта. Изпитът е компютъризиран и цели да оцени езиковите, математическите и аналитичните умения на кандидатите.

SAT I

SAT (Scholastic Aptitude Test) е стандартизираният тест, който се изисква при кандидатстване за бакалавърски програми в САЩ и Канада, както и от американски университети по света. Pathways е оторизиран изпитен център за SAT I за гр. Пазарджик.

SAT II: Subject Tests

SAT II: Subject Tests са предназначени за гимназисти със задълбочени интерес и знания по конкретни предмети като литература, история, математика, наука и чужди езици. Pathways е оторизиран изпитен център за SAT II: Subject Tests за гр. Пазарджик.

ACT

American College Test (ACT) е американски тест за определяне на академичния потенциал на кандидати за прием в университет. Изпитът се провежда в два варианта: ACT стандартен тест и ACT Plus Writing, който включва писане на есе. ACT се приема вместо SAT I в множество американски университети.

TOEFL iBT® Test

TOEFL iBT® Test е най-известният и достъпен изпит по английски в целия свят, провеждан в над 180 страни. Повече от 5,000 колежи, университети и държавни агенции в 80 страни приемат резултатите от изпита TOEFL iBT®, а Pathways е оторизиран изпитен център за гр.Пазарджик и гр.София.

IELTS

IELTS (International English Language Testing System) се изисква при кандидатстване за множество международни бакалавърски и магистърски програми. IELTS се състои от 4 секции (Listening, Reading, Writing и Speaking) и в много случаи се приема вместо TOEFL. Изпитът има давност от 2 години.

Матура по английски език

Курсът за подготовка за матура по английски език цели да ти помогне да затвърдиш знанията си и да повишиш оценката си, която можеш да ползваш при кандидатстване в университет. Множество университети в България приемат тази оценка като еквивалентна на тази от положен кандидатстуденски изпит.

Разговорен английски

Курсове по разговорен английски език покриват всякакви нива и са подходящи за хора, които искат да подобрят комуникативните си умения. Занятията могат да акцентират върху определени ситуации (пътуване, почивка и т.н.), както и върху определена работна среда (бизнес, конференция и т.н.).

Cambridge English: Proficiency (CPE)

Cambridge English: Proficiency (CPE) е изпит по английски език, който покрива ниво Proficiency (C2) по Общоевропейската езикова рамка. Изпитът е международно признат и е без давност. CPE дава възможност да докажеш най-високо ниво на познание по английски език в академични и професионални среди.

Cambridge English: Advanced (CAE)

Cambridge English: Advanced (CAE) е изпит по английски език за гимназисти между 9-ти и 11-ти клас, който покрива ниво Effective Proficiency (C1) по Общоевропейската езикова рамка. Изпитът е международно признат и е без давност. CAE е подходяща основа за TOEFL iBT или IELTS, както и за SAT и ACT.

Cambridge English: First (FCE)

Cambridge English: First (FCE) е изпит по английски език за гимназисти между 8-ми и 10-ти клас, който покрива ниво Upper-intermediate (B2) по Общоевропейската езикова рамка. Изпитът е международно признат и е без давност. FCE е подходяща основа за CAE, TOEFL iBT или IELTS.

Английски за деца

Pathways предлага курсове и индивидуални уроци за деца в специално пригодени класни стаи с интегрирана мултимедия. Курсовете са за деца от предучилищна възраст до 8-ми клас и ползват различни учебни системи (Welcome 1-3, Blockbuster 1-4, Upbeat 1-4 и Headway 1-5) в зависимост от техните знания.

Корпоративен английски

Pathways предлага специализирано корпоративно обучение по английски език, което отговаря на нуждите на служителите на всяка фирма или институция. Pathways също предлага индивидуално обучение за мениджъри, които целят да развиват партньорства с международни клиенти.

Бизнес английски

Pathways предлага специализирано обучение по бизнес английски език, което е съобразено с нуждите на служителите и мениджърите на всяка фирма. Обучението може да бъде групово или индивидуално и цели да подобри комуникативните умения и продуктивността на професионалисти от всякакви среди.

Английски за възрастни

Pathways предлага курсове и индивидуални уроци за възрастни в специализиран кабинет с осигурен компютър за всеки курсист и интегрирана мултимедия. Курсовете покриват 4 нива и вземат предвид натрупаните до момента знания на курсистите.

Ваучерни курсове по ОПРЧР „Аз мога повече“

Pathways предлага безплатни курсове по английски език с ваучери по ОПРЧР „Аз мога повече“. Куровете са предназначени за работещи хора, които имат амбицията да развият нови или да подобрят съществуващи познания по английски език, за да повишат конкурентноспособността и продуктивността си.

Реклами
Pathways.bg © Copyright 2017